АСТРО

Какво вино трябва да пият отделните зодии?

Замисляли ли сте се, че отделните сортове вина подхождат на хората от различните зодии? Астролозите твърдят, че между двете неща има определена връзка. Честно казано, не сме сигурни, дали това наистина е така, но е интересно да видим какво вино се препоръчва за всяка зодия.

Овен: Вашият сорт е шардоне. Овните по дефиниция са смели хора, които не се страхуват от новите предизвикателства. Именно поради това, те посрещат всяко ново приключение с чаша хубаво вино. Шардонето перфектно пасва на бурния им темперамент.

Телец: Пино Ноар. За телците знаем, че те обожават красивото в живота. Падат си по удоволствията, поради което им приляга едно от най-хубавите и скъпи френски вина, а именно – Пино Ноар.

Близнаци: Вашето вино е Ризлинг. В близнаците винаги живеят два образа – единият е сладък, а другият – кисел. Именно поради това им подхожда ризлингът, което е гроздов сорт. То съчетава в себе си киселинност и цитрусови нюанси.

Рак: Имаме една дума за вас – Риоха. За раците семейството винаги идва на първо място. Те са силни и упорити хора, поради което им отива младият сорт Риоха. Едно от големите предимства на това вино е фактът, че то по един чудесен начин допълва множество различни ястия.

Лъв: Царете на зодиака с основание предпочитат Божоле. Все пак, те са царе – няма как да се примирят с нещо различно от най-доброто.

Дева: Вашият сорт е Совиньон Блан. Девите са земен знак, предпочитащ вината, комбиниращи в себе си цитруси и е базирано на билки и тревисти съединения. Именно такъв сорт е Совиньон Блан.

Везни: Представителите на зодия Везни обожават шумящите вина. Хората, родени под този зодиакален знак, си падат по лукса и живеят в хармоничен баланс със себе си. Прилягат им шумящи и пенливи вина, без значение дали говорим за бяло, червено или розе.

Скорпион: Вашият сорт е Сира. Скорпионите са страстни и динамични хора, които живеят на бързи обороти. Именно поради това, сирата е подходящ сорт за тях.

Кое е виното, което подхожда на личността ви според вашата зодия?

Стрелец: Малбек е най-добрият избор за вас. Вие сте целеустремени личности, а чаша червено вино Малбек ви подхожда идеално.

Козирог: Силванер. За козирозите знаем, че са абсолютни работохолици, а успехът за тях е просто необходимост. Добре охладено австрийско вино Силванер е точният избор, пасващ на тяхната нескрита амбиция.

Водолей: Биодинамично вино. Това вино се приготвя в зависимост от циклите на Луната. Перфектно е за хора като водолеите, които са непредсказуеми и нестандартни.

Риби: Най-подходящо за вас е розето. Защото сте емоционални и артистични. Една чаша охладено розе винаги ще е ваш добър партньор в следващото ви начинание.

One thought on “Какво вино трябва да пият отделните зодии?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *