СВЕТСКИ

Дария Хаджийска – чаровното откритие на сериала „Братя“

„Аз определям себе си като скучна” – с това признание изненадва своите почитатели новоизгряващата звезда в българското кино Дария Хаджийска.

Макар че е само на 16г., чаровното момиче е снимало в 3 популярни български продукции. В момента играе ролята на Вики в „Братя“ – новия сериал на NOVA, излъчван всяка делнична вечер.

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Дария Хаджийска, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Въпреки че е доста обещаваща млада актриса, Дария иска да се развива и в други сфери. Ето защо учи в Търговско-Банковата Гимназия в София, нейния роден град.

Как попада в „Братя”?

Това, че в живота няма нищо случайно, до голяма степен важи и за Дария. Преди да попадне в сериала „Братя”, момичето получава няколко роли, като първата от тях – съвсем случайно. Майка й решава да я заведе на кастинг за филма „Ние, нашите и вашите”. Дария не била много въодушевена, защото се съмнявала, че сред толкова талантливи и готини момичета, ще изберат точно нея. Но е избрана и след това вече започват да я канят на участия.

Така попада в сериала „Братя”, разбира се, отново след кастинг и сега тя е много щастлива. Харесва героинята си Вики и смята, че си приличат малко. Основно по това, че и двете обичат себе си и държат нещата им да се случват така, както те пожелаят.

От друга страна, Дария вижда и много разлики. Докато за Вики да поема отговорност и да премисля постъпките си са несъвместими неща, за нея, Дария, е важно да бъде открита с родителите си и затова те й имат доверие.

И още нещо, което никой, може би, не е предполагал за красивата и атрактивна Дария – тя смята, че е скучна, но това най-добре могат да кажат близките и приятелите й.

Дария Хаджийска

Какво разкрива за себе си Дария Хаджийска?

Дария Хаджийска е от онези млади хора, които открито говорят за себе си без поза и без намерението на всяка цена да се харесат на другите. Те просто го постигат с харизматичното си присъствие и с артистизма си.

Младата актриса е още ученичка, но е много организирана и успява да разпредели времето си между училището, семейството и приятелите си наред със снимките в сериала. Невинаги й се получава добре, но поне се опитва да ги съчетае. Според нея киното й е все още хоби и се надява да се развива занапред в тази насока.

Тя самата се опитва да гледа най-новите сериали и филми, тъй като й е интересно как се развива съвременното кино.

Но иначе не може да се каже, че има любим филм или актьор, защото просто е от хората, които си менят често мнението и вкуса. Или по-точно, защото е още твърде млада.

И нещо изненадващо и не много присъщо за съвременен млад човек – Дария използва само инстаграм. Затова и няма профил във фейсбук или в друга социална мрежа, които според нея отдавна не са интересни.

Дария Хаджийска

А какво не знаят още хората за Дария Хаджийска?

Това, че има по-малка с 12 години сестра и че се е научила да кара колело, докато снима в „Братя” с помощта на екипа.

Все пак освен интерес към киното, Дария има и друго увлечение – това са модата и дрехите. Затова и когато й предстои да излезе от дома си, се опитва да съчетае дрехите си по най-подходящия и модерен начин. И й се получава, съдейки по снимките й в медиите.

Красивата и артистична тийнейджърка Дария Хаджийска – талантлива, целеустремена и със самочувствието на звезда, тепърва ще развива и доказва своите възможности в киното, което може би ще се окаже нейното призвание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *