СВОБОДНО ВРЕМЕ

Как държите волана? Това разкрива вашия характер

Личният автомобил е толкова необходим в ежедневието, че надали се замисляте колко много издава стилът ви на шофиране какви сте. Това се отнася за начина, по който държите волана.

Той сигурно е един и същ още от времето, когато сте взели шофьорска книжка. Странно, но неволната поза на ръцете върху волана издава много точно черти от характера и личността като цяло.

Направете този тест дори просто за забавление и ще останете изненадани колко точно отразява вашата вътрешна същност.

1. Минималист

Опитвате се да водите минималистичен начин на живот. Не се затрупвате с излишни вещи и не държите на многото познати и шумните компании. Стремите се да имате няколко, но много близки и верни приятели. Гледате спокойно на живота и търсите в него естествените отношения с хората. 

В никакъв случай не сте скучен, макар че харесвате опростения живот. Просто сте реалист, гледате трезво на нещата и мелодрамите не са ви по вкуса.

2. Рационален 

Отличавате се със своята логична мисъл, принципност и отговорност. Това, че винаги трезво преценявате ситуацията и вземате правилните решения, се цени много от семейството и приятелите ви. Успешно съумявате да контролирате емоциите си дори когато се случва често да сменяте настроенията.

3. Неконфликтен

Не сте от хората, които обичат да повишават тон. Мразите всякакви караници и конфликти. Ако попаднете в среда с враждебно настроени хора, се стараете да намерите решение на проблемите, използвайки уменията си на миротворец.

4. Перфекционист

Вашият вроден стремеж към съвършенство ви кара да спазвате всички правила в живота. Това се отнася и до начина, по който държите волана – както ви е учил инструкторът. Стараете се да правите всичко по правилния начин, колкото и спънки да имате. 

Изключителното внимание към детайлите ви носи много успехи в работата и във взаимоотношенията с хората, стига да не прекалявате с перфекционизма си.

5. Невротик

Много сте емоционален и постоянно се притеснявате, че не контролирате нещата. Проверявате по няколко пъти свършеното, за да се убедите, че е както трябва. За да избегнете борбата със страховете си, избягвате рисковете. 

Близките и приятелите ви правят всичко, за да не сте толкова стресирани, защото знаят, че зад несигурността ви се крие чудесен човек.

Прочетете още: ТЕСТ: На кого ще отстъпите мястото си в градския транспорт?

6. Авантюрист

Вие сте човек, който обича високия адреналин. Приключенията ви зареждат с енергия и ви носят щастие. Обичате да се отдавате на авантюристичните си пориви – скокове с парашут, каране офроуд , катерене на връх.

В любовта също обичате да скачате в дълбокото. Приятелите невинаги споделят приключенските ви подвизи, но уважават страстта ви към риска.

7. Шеф

Лидерските ви качества помагат да носите отговорност за действията си и за общи проекти с ваше участие. Хората ви уважават и ви вярват, затова често искат от вас подкрепа. Увереността, с която действате винаги, е ценена на работното ви място. Малко трудно ще намерите някой, който да ви допълва, но при повече търпение и това ще се случи.

8. Подкрепящ

Добротата и загрижеността, която излъчвате, карат хората да ви се доверяват и да търсят съвет от вас. Умеете да изслушвате другите и се радвате на успехите им. Не държите винаги да поемате инициативата. Отнасяте се спокойно към обратите на живота и не се борите непременно да го променяте.

Прочетете още: ТЕСТ: Череп или жена видяхте първо?

9. Непукист

Каквото и да ви се случи, гледате да не си го слагате много на сърцето. Това в очите на околните може да изглежда и като безгрижие. Дори малко ви завиждат, че успявате да запазите спокойствие и в най-напрегнатите ситуации. Когато най-близките ви хора искат мир или забавления, търсят вашата компания.

10. Амбициозен

Ежедневието ви е толкова натоварено, че не ви остава време за хората, които стоят на пътя ви. Упорито вървите само напред и така решавате проблемите си. Вашата целеустременост и амбициозност предизвикват възхищението на околните. Хората от близкото ви обкръжение знаят, че могат да разчитат на подкрепата ви винаги.

Сигурно вече се убедихте в точността на теста и май ще поглеждате по-често как държите волана, докато шофирате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *