СВОБОДНО ВРЕМЕ

ТЕСТ: На кого ще отстъпите мястото си в градския транспорт?

Позволете ни да ви пренесем в една въображаема ситуация, която обаче ще ви помогне да разберете нещо повече за себе си. Готови ли сте? Нека започваме!

Представете си, че се намирате в градския транспорт и пътувате за своята дестинация. Седнали сте удобно и се наслаждавате на пътуването. В този момент обаче виждате, че в превозното средство се намират бременна жена, възрастен пенсионер и малко дете. За тях свободни места няма, поради което те стоят прави.

На кого от тримата бихте отстъпили мястото си?

Вярвате или не, това ще подскаже някои неща за вашата личност. А ето и какви са резултатите:

Бременната жена

Вие сте отговорен и мислещ човек. Вашите приятели са наясно, че във всеки един момент биха могли да разчитат на вас. Обичате да гледате на света с буден ум, но и с критично око. Като цяло сте реалисти. В повечето случаи преценявате ситуацията адекватно. Имате таланта да предугаждате последиците.

Възрастният пенсионер

Мъдри сте и не е рядкост да потъвате в собствените си размишления. Не е изключение приятелите ви да ви намират за консервативни. Истината е, че имате утвърден морален компас, по който винаги се ръководите. Имате добрия навик да се учите от миналото и предишните си грешки. Промените ви карат да реагирате чувствително.

Малкото дете

Останалите ви описват като мил, спокоен и състрадателен човек. Една от положителните ви страни е, че сте активен човек и водите активен начин на живот. Имате силно изразено чувство на доброта. Нежен сте, като никога не бива да приемате това като недостатък. Като характер сте общителни и за вас не е проблем да създавате нови приятелства. Обичате да възпитавате с добрия пример и да вдъхновявате останалите.

Е, доволни ли сте от теста си? Разкри ли той нещо за вас? Ако се чувствате в настроение за още, пробвайте и този. Определено има какво още да научите за себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *