СВЕТСКИ

Ето я новата любов на Саня Борисова (СНИМКА)

Актрисата Саня Борисова показа новата любов в живота си. И трябва да признаем, че тя изглежда наистина щастлива в компанията ѝ.

За съжаление на светските хроникьори, в случая не става дума за нов мъж, а за домашен любимец. Това е лабрадорът Тофи, който отново кара светолооката красавица да се усмихва след някои наистина тежки моменти в живота ѝ. Не е тайна, че дълго време Саня страдаше от депресия, която продължи твърде дълго и почти не я съсипа.

За известен период от време Борисова бе омъжена за режисьора Ники Илиев, но любовта им не издържа. Двамата се разделиха, въпреки че изглеждаха една от най-обичащите се светски двойки у нас.

От акаунтите на Саня Борисова в социалните мрежи виждаме, че напоследък тя сякаш отново започва да се усмихва. На някои кадри тя дори се показва по-разголена от обикновено, което подсказва, че тя отново гледа с вълнение към бъдещето.

Голяма роля за това изиграва и лабрадорът Тофи, който се оказва именно онзи липсващ досега верен приятел в живота на актрисата.

Саня Борисова сияе в компанията на своя домашен любимец

Дали обаче има и нов мъж в живота на Саня?

Прочетете още: НАЙ-СЕТНЕ СЕ ОСМЕЛИ! МАРИЯ ИГНАТОВА ПОКАЗА ГАДЖЕТО (СНИМКА)

Тя със сигурност е дама, която не може да се оплаче от липса на мъжко внимание. Поне засега обаче не знам дали тя има ново гадже или не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *