СВЕТСКИ

Андреа Банда Банда – щурото лице на „На кафе“

Зад артистичния псевдоним Андреа Банда Банда се крие една наистина щура, но и очарователна синеока брюнетка. От няколко години тя е една от титулярните коментаторки по „Нова телевизия“ в предаването „На кафе“. Освен това е и популярна влогърка, представяща ни най-любопитното от света на киното.

Дъщеря на милионер

Много зрители и нейни последователи в интернет все още нямат представа, че Андреа Банда Банда е всъщност дъщеря на милионера Красимир Влъчков. Той е член на съвета на директорите на „Топлофикация Банско“ и съдружник в няколко дружества.

Според някои твърдения, бащата на Андреа е помогнал на мъжа на Гала да влезе в бизнеса със зелени енергии. Така тя става панелист в „На кафе“. Други смятат, че за това й е помогнала Ива Софиянска-Божкова, която преди това е била в този екип.

Каквато и да е истината за озоваването на Андреа Банда Банда в звездната компания на малкия екран, факт е, че с чаровното си присъствие прави сутрините на зрителите по-приятни. От нея научаваме за различни новости в областта на филмовото изкуство и любопитни неща в шоубизнеса у нас и по света.

От друга страна, инфлуенсърството, макар че е много натоварващо за нея, е интересен начин да сподели във Vbox7 пикантни неща от социалните профили на звездите.

Андре Банда Банда

„Откакто се помня, съм си представяла, че създавам някакви неща“

След завършване на гимназия, Андреа учи в Лондон, после е приета в НАТФИЗ актьорско майсторство, но не завършва, защото не й остава време за увлеченията ѝ по режисура.

Още в университета тя обиква киното и постоянно нещо ѝ е интересно – ту сценарии, ту режисура, ту нещо друго. Има възможност да попадне на снимачната площадка на различни филми и продукции. После се превръща във влогър, влюбен в киното.

Пише сценарии, снима и монтира за своя кино-влог. В един момент я вземат в „На кафе“ и тя е сигурна, че това се дължи на видеата ѝ, на които продуцентите са попаднали.

Андре Банда Банда

„Видеомонтажът е магия. Аз наистина много го обичам“

Андреа признава, че никога не импровизира, когато подготвя видеата си. Винаги е имала разнородни познания и сега някак си вижда, че може да бъде и монтажист, и режисьор, и всички неща, които обича да прави.

Нейната динамична натура, усмивката, закачливостта ѝ и най-вече чувството ѝ за хумор и самоирония, особено допадат на аудиторията в интернет и по телевизията.

„Не обичам да споделям лични неща, притеснявам се“

Това признание на Андреа Банда Банда е малко изненадващо, но може би идва от ученическите ѝ години, когато е изтърпяла доста подигравки заради дебелите си вежди.

Или от онзи момент, когато в края на 2019г. в социалните мрежи срещу нея се бунтуват заради честитката ѝ до Ива Софиянска-Божкова и дори искат да бъде свалена от ефир. Андреа обаче вече не се впечатлява от негативни коментари. Въпреки това не се стърпява и в началото на своята ТВ кариера се обръща от екрана към тези, които са я обиждали преди 12 години. Казва им не без самочувствие, че и сега е със същите вежди, но я дават по телевизията.

Все пак Анреа издава кой е приятелят ѝ, когото крие от дълго време. Казва се Иван и е финансист, доста „сериозен тип“, за разлика от нея, а тя се смята за вятърничава.

Андреа Банда Банда

„Чувствам се добре с нещата, които правя в ежедневието си“

Синеоката бъбривка Андреа Банда Банда обаче съвсем не е вятърничава. Всъщност това, което я кара да се чувства най-добре, е да разсмива и да се смее. Така се мъчи да прави и своите видеа и да поднася любопитни новини по телевизията.

Наред с това, много сериозно се подготвя за изявите си. Старае се да отделя време всеки ден да гледа сериал или филм. Гледа и видеа, от които научава много неща. Снабдява се с информация и от Instagram – най-вече за кино, сериали и поп-култура.

А ако имаше неограничен бюджет, за да снима филм, Андреа Банда Банда почти сериозно е решила да бъде нещо мащабно, например в Космоса. „Той и Том Круз се е запътил да снима там, така че може двамата нещо да направим“ – в типичния си шеговит стил се размечтава Андреа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *