Стара рецепта за разширени вени, която върши работа

В тази статия ще ви представим стара рецепта за разширени вени, която нашите баби са ни завещали при борба с този напорист проблем. Надяваме се, че ще ви бъде полезна, тъй като не е никак сложна за изпълнение. Не се изисква и кой знае какво усилие – само малко желание.

Да страдаш от разширени вени не е срамно, тъй като милиони хора по целия свят имат подобни болежки. Проблемът не е толкова в естетиката, колкото в болките и неразположението, което варикозните вени носят на хората. И ако има множество различни лекарства, които могат да се прилагат, то понякога можем да прибягваме и до хитринки, като например – някоя друга стара рецепта за разширени вени.

В днешната статия ви представяме една лесна, но ефективна рецепта, която бихте могли безпроблемно да изпробвате в домашна обстановка.

Съветът на Hubavajena.bg: Не пропускайте да последвате линка и да изпробвате страхотната тинктура от конски кестен за по-добро кръвообращение и разширени вени.

Нужни продукти за стара рецепта за разширени вени:

Звучи странно, но тук ви трябват единствено две неща – сурови картофи и найлоново фолио.

Не сме посочили конкретно количество картофи, което ви е нужно, тъй като това зависи от големината на проблемния участък, който искате да третирате.

картофи
Суровите картофи могат да бъдат полезни при наличие на разширени вени

Вземете картофите и ги настържете, но внимание – без да изхвърляте сока им. Поставете ги в хладилника, където трябва да се охладят. Ако искате, можете и направо да ги поставите във фризера. Когато прецените, че са достатъчно студени, изкарайте ги оттам и ги наложете върху крака. Преди това не пропускайте да намажете кожата със сока от картофите, който ви предупредихме да запазите. Тогава поставете отгоре фолиото, като завийте добре крака – картофите не бива да изпаднат.

Този компрес задръжте в продължение на около половин час. След това развийте компреса и се измийте. Надяваме се, че въпросната стара рецепта за разширени вени ще ви помогне да преодолеете този упорит проблем.

Нашият съвет е да споделите рецептата с приятелите си в социалните мрежи. Може би те не я знаят и ще им бъде полезна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *