СВЕТСКИ

Синът на Лора Караджова направо ѝ одра кожата (СНИМКА)

Певицата Лора Караджова бе истинска фурия по време на ранната си младост, но сега тя се е кротнала и се е отдала на семейството. Блондинката вече има две деца, макар и от двама различни мъже. В момента Лора е във връзка с диджея Марсел Рохас, който е баща на по-малкото ѝ дете – момченцето Матео.

От скорошна публикация на Лора Караджова в Инстаграм виждаме, че Матео направо ѝ е „одрал кожата“. Това мнение се споделя от немалко фенове на певицата, които вече изразиха подобно мнение в коментарите. По принцип Лора по-рядко качва снимки на семейството си, но все пак от време на време решава да напомни за себе си и за семейното си щастие.

Въпреки че Марсел не е баща на Алиса – дъщеричката на Лора, той я чувства като своя дъщеря и полага всички възможни грижи за отглеждането ѝ. „Няма как да ми пречи, че Лора има дете от друг мъж. Още когато се събрахме и обстоятелствата ни поставиха на прехода между приятелство и интимност, аз я видях първо като забележителна купонджийка, но после и като майка. За Алиса аз съм най-близкият приятел, но тя винаги ще има и своя баща“, коментира преди време Марсел, който се показва като истински мъж на място в този случай.

Прочетете още: Алекс Сърчаджиева и дъщеря ѝ – като две капки вода! (СНИМКА)

Лора Караджова и Марсел са заедно от 2019 година, като те бързо преминаха на следващо ниво, решавайки да имат дете. Въпреки всичко, двамата все още нямат сключен брак, но вероятно скоро и тази стъпка ще настъпи във връзката им. „Искам да се видя в бяла рокла, но не знам кога точно ще се случи. В момента имаме други приоритети“, споделя самата Лора. Блондинката нямаше достатъчно късмет при предишните си връзки, но явно сега е намерила точния човек в лицето на Марсел.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lora Karadjova (@lora_karadjova)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *