СВЕТСКИ

Кирил Петков и Линда – една красива любов

Няма да е пресилено да кажем, че служебният министър на икономиката Кирил Петков е един от най-харесваните български политици в момента. Въпреки скандала около него, свързан с канадското му гражданство, младият възпитаник на „Харвард“ е харесван от много българи заради работата си в служебното правителство.

Неговата съпруга Линда пък е канадка от плът и кръв. В България тя се прочу с участието си в кулинарното риалити „Мастършеф“, където остави отлични впечатления с уменията си в кухнята. Линда участва в един от скорошните сезони на предаването и бе една от любимките на публиката.

Тя успя да шашне журито с безглутенова здравословна торта „Гараш“, а за рецептата си дори получи една от златните престилки.

За съжаление на Линда, тя отпадна в елиминациите на предаването и не успя да стигне финала. Канадката обаче доказа пред цяла България, че наистина умее да готви.

В момента Линда развива собствен бизнес в София. Тя има сладкарница в центъра на града, където приготвя всякакви вкусотии – торти, сладкиши, дори безглутенови козунаци.

Кирил Петков Линда

Кирил Петков и Линда са заедно от вече доста време – цели 21 години. Двамата имат голямо семейство, защото имат и три дъщери. Самата Линда споделя, че децата ѝ са една от водещите причини тя да се ориентира към по-здравословната храна. В къщата на икономическия министър се яде без глутен, тъй като всички страдат от непоносимост към глутена.

Кирил Петков Линда

По време на участието си в „Мастършеф“ Линда показа, че умее да говори отличен български език. На този етап семейството остава да живее в България, въпреки далеч по-уредения живот, който може да им предложи Канада. Предстои и да видим дали Кирил Петков няма да започне да участва по-активно в българската политика. В момента той се радва на отличен рейтинг, а много хора дори го призовават да направи собствена партия. Засега обаче той не издава дали има подобни планове за бъдещето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *