СВЕТСКИ

Алекс Сърчаджиева и дъщеря ѝ – като две капки вода! (СНИМКА)

Все по-изумителна става приликата между актрисата Алекс Сърчаджиева и дъщеря ѝ София, която е плод на любовта ѝ с покойния Иван Ласкин.

Забелязваме, че малката Софи вече далеч не е толкова малка, напротив – тя расте удивително бързо и започва да се превръща в симпатична млада дама. Двете с Алекс са изключително близки, а актрисата не пропуска нито една възможност да бъде близо до нея и да прекарват времето си заедно. Като истински приятелки.

Тези дни Алекс Сърчаджиева пусна любопитни снимки в социалните мрежи, където виждаме поразителната ѝ прилика с нейната дъщеря. Двете са застанали в идентични пози на масата, като ни е нужно наистина малко време, за да видим колко много си приличат. Ако си мислите, че преувеличаваме, вижте снимката:

Алекс Сърчаджиева
Алекс Сърчаджиева с дъщеря си София

Двете очевидно се забавляват, тъй като на една от снимките правят и щури физиономии, които със сигурност издават достатъчно добро настроение и приятни емоции. Не знаем къде са правени снимките, но имайки предвид загара, който двете имат, най-вероятно те са на морето.

Алекс Сърчаджиева
Алекс Сърчаджиева и София се забавляват

Иначе Алекс, която наскоро гледахме и в хитовия сериал „Откраднат живот„, продължава активно да играе на сцена. Утре тя ще бъде в Пловдив, където ще представи пред публика емоционалния си моноспектакъл „На живо“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *