ЗДРАВЕ

3 невероятни ползи от приема на нощен протеин

Казеинът е вид протеин, който има своите специални предимства пред останалите видове. Той се усвоява бавно в рамките от 6 до 7 часа и заради това е желателно да се приема преди сън, което дава другото му име на нощен протеин.

Получава се от млякото на бозайниците и е богат на много белтъчини. Предимството му е, че заради бавната си усвояемост, той гарантира по-ефикасно набавяне на ценни аминокиселини в организма.

Най-основните ползи, които дава този суплемент ще ви бъдат представени в по-долните редове на тази статия, като експертите на Workout.bg са щастливи да ви споделят, че приемът му е напълно безопасен и нищо не ви спира да започнете с неговата употреба още сега.

Запазва и помага за изграждането на мускулна маса

Както всеки един друг протеин, добавката казеин ще се яви като страхотен помощник при изграждане на релефни и здрави мускули. Разликата тук е именно в магията на бавното му усвояване, която подпомага подхранването на мускулите през нощта, когато анаболните процеси в организма са най-сериозни.

Приемайки казеин със сигурност ще забележете резултати в най-скоро време, а ако се съмнявате в това може да разчитате на опитните бодибилдъри и спортисти, които неведнъж са потвърждавали ефикасността на този вид протеин.

Дава повече сила и енергия

Хранителната добавка казеин ще работи за вас през нощта, а на сутринта ще се радвате на ситост и бодрост. Той ще зарежда клетките ви с нужната енергия, която ще ви е необходима през деня в залата, за да дадете максимума от себе си в това да тренирате ползотворно и интензивно.

Помага за изгарянето на повече мазнини

С приема на казеин, не само ще увеличите шанса си за по-бързо горене на подкожни мазнини, но и ще бъдете сити поради високото му съдържание на хранителни вещества. С тези му функции ще се радвате на бърз метаболизъм, което е ключовият момент при редуцирането на килограми.

В онлайн магазинът на Workout.bg ще намерите изобилие от висококачествени хранителни добавки, които имат за цел да подобрят физическото ви състояние. Важно е да знаете, обаче, че какъвто вид или марка хранителна добавка да изберете, е нужно приемът ѝ да бъде съобразен с вашия хранителен режим.

Така ще имате най-голям ефект от консумацията и няма да пилеете парите си излишно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *