Силвена Роу отговори на зрителите след изгонването на Сияна

Последният епизод на MasterChef бе изключително противоречив, след като членовете на журито решиха да изгонят от шоуто един от неговите най-силни участници – Сияна.

Красавицата, която до момента впечатляваше с уменията си в кухнята, не успя да се справи по възможно най-добрия начин по време на последната елиминация. Тя трябваше да приготви торта Шварцвелдер киршторте, която познаваме още като Черна гора. Тортата на Сияна обаче не се получи дотам добре, което и доведе до нейната елиминация от предаването.

Зрителите на MasterChef обаче изригнаха в протест в социалните мрежи. Повечето от тях споделиха мнение, че Таня се е справила далеч по-зле от Сияна и е заслужавала да напусне шоуто. Продължава и да се споделя мнението, че Таня е толерирана от журито на шоуто, тъй като досега тя е имала много провали, но все още не е изгонена.

„Значи в тая елиминация напълно закономерно трябваше да отпадне Таня !! Очаквам другата седмица като се издъни пак ,да е епизода в който няма елиминации …. То бива бива бутане ама вече стана очевадно !!!“, написа Елизабет Бърдарова в социалната мрежа.

Мария Иванова пък добави: „Разочарована съм от предаването снощи.Не харесвах Сияна,но в случая не беше справедливо да напусне.Прекалено видимо вече става лансирането на Таня.За шеф Роу палачинките на Даниела бяха подигравка,а пък торта мазана с ръце е ОК“.

Всички тези критики доведоха и до включването на самата шеф Силвена Роу в дискусията. Кулинарката, която има собствени ресторанти в Лондон и Дубай, призова зрителите да не бъдат толкова негативни, а да подхождат с повече позитивизъм. Ето какво написа тя:

„Мили& всички наши сънародници и зрители! Защо ? Защо? Защо тези силно неприятни и толкова отблъскващи думи за някои от нашите толкова мили и любими MasterChef България участници! Помислите как се чувстват тяхните близки , тяхните деца… малки , невинни все още попиващи всичко от живота ,растящи млади БЪЛГАРЧЕТА… С това ли зареждаме бъдещата БЪЛГАРИЯ? С жестокост, с горчивина, с мрак! Помислете само колко много повече усилия се правят, когато мразим…. а когато обичаме…. аххххх 🚀🚀🚀🚀колко обогатяващо за всички, не само за нас!Нека останем с добрият вкус, нека летим изпълнени с любов и грижа един към друг! Чакаме ви отново на MasterChef България“

Под нейния коментар зрители на предаването ѝ отговориха, че журито не спира да толерира Таня, а изгонването на Сияна е било несправедливо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *