СВОБОДНО ВРЕМЕ

Силвена Роу отговори на зрителите след изгонването на Сияна

Последният епизод на MasterChef бе изключително противоречив, след като членовете на журито решиха да изгонят от шоуто един от неговите най-силни участници – Сияна.

Красавицата, която до момента впечатляваше с уменията си в кухнята, не успя да се справи по възможно най-добрия начин по време на последната елиминация. Тя трябваше да приготви торта Шварцвелдер киршторте, която познаваме още като Черна гора. Тортата на Сияна обаче не се получи дотам добре, което и доведе до нейната елиминация от предаването.

Зрителите на MasterChef обаче изригнаха в протест в социалните мрежи. Повечето от тях споделиха мнение, че Таня се е справила далеч по-зле от Сияна и е заслужавала да напусне шоуто. Продължава и да се споделя мнението, че Таня е толерирана от журито на шоуто, тъй като досега тя е имала много провали, но все още не е изгонена.

„Значи в тая елиминация напълно закономерно трябваше да отпадне Таня !! Очаквам другата седмица като се издъни пак ,да е епизода в който няма елиминации …. То бива бива бутане ама вече стана очевадно !!!“, написа Елизабет Бърдарова в социалната мрежа.

Мария Иванова пък добави: „Разочарована съм от предаването снощи.Не харесвах Сияна,но в случая не беше справедливо да напусне.Прекалено видимо вече става лансирането на Таня.За шеф Роу палачинките на Даниела бяха подигравка,а пък торта мазана с ръце е ОК“.

Всички тези критики доведоха и до включването на самата шеф Силвена Роу в дискусията. Кулинарката, която има собствени ресторанти в Лондон и Дубай, призова зрителите да не бъдат толкова негативни, а да подхождат с повече позитивизъм. Ето какво написа тя:

„Мили& всички наши сънародници и зрители! Защо ? Защо? Защо тези силно неприятни и толкова отблъскващи думи за някои от нашите толкова мили и любими MasterChef България участници! Помислите как се чувстват тяхните близки , тяхните деца… малки , невинни все още попиващи всичко от живота ,растящи млади БЪЛГАРЧЕТА… С това ли зареждаме бъдещата БЪЛГАРИЯ? С жестокост, с горчивина, с мрак! Помислете само колко много повече усилия се правят, когато мразим…. а когато обичаме…. аххххх 🚀🚀🚀🚀колко обогатяващо за всички, не само за нас!Нека останем с добрият вкус, нека летим изпълнени с любов и грижа един към друг! Чакаме ви отново на MasterChef България“

Под нейния коментар зрители на предаването ѝ отговориха, че журито не спира да толерира Таня, а изгонването на Сияна е било несправедливо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *