АСТРО

Седмичен хороскоп 17-23 декември (Везни-Риби)

Везни

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Има риск от главоболие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. За Вас започва нов творчески процес. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 30,32,41,27,24,39

Скорпион

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Не прекалявайте с храната. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Щастливи числа: 42,3,14,2,16,0

Стрелец

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 17,32,45,43,12,3

Козирог

Идва вашето време. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Не се страхувайте.

Щастливи числа: 13,25,36,26,20,23

Водолей

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В здравословен план ще бъдете добре. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Щастливи числа: 12,18,45,0,35,23

Риби

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Щастливи числа: 1,36,15,38,4,6

Източник: https://znacite.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *