АСТРО

Седмичен хороскоп 17-23 декември (Овен-Дева)

Овен

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 3,36,24,33,0,13

Телец

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Имате много поводи за вълнения. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Възможно е да се почувствате самотни. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Щастливи числа: 17,13,32,39,40,34

Близнаци

Идва вашето време. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 4,28,44,20,39,27

Рак

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Имате много поводи за вълнения. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 12,28,38,44,19,34

Лъв

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Нервната Ви система е претоварена. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 42,21,10,31,15,44

Дева

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 23,37,30,38,40,11

Източник: https://znacite.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *