АСТРО

Зодия Близнаци: най-шантавата в зодиака

Близнаците са цяла напаст, както за околните, така и за самите себе си. Тяхната двойнствена природа е изпълнена с какви ли не противоречия. Винаги раздвоени, склонни към дълбоки размисли, те постоянно нещо анализират и подлагат всичко на съмнение. В същото време са доверчиви като деца: бързо палят и всичко вземат навътре, каквото и да им се каже, го приемат за чиста монета.

Постоянно се стремят към ред и хармония, ала са толкова разпилени, разхвърляни и неорганизирани, че човек трябва наистина да има железни нерви, за да ги издържи в обкръжението си. Но пък с тях животът може да е доста интересен, ако объркаността и хаосът ви забавляват. Поне е сто процента сигурно, че няма да е скучно. Защото те са много спонтанни и винаги им щуква нещо в последния момент. Осеняват ги всякакви идеи. Заради това повечето Близнаци са творчески личности – писатели, журналисти, артисти, музиканти. Имат дар-слово, въздействат и омайват. Ето защо могат да бъдат и успешни търговци.

Открояват се с болезнената си чувствителност – веднага се обиждат, бавно прощават, често изпитват дълбоко чувство за вина и изпадат в депресивни състояния. Винаги правят онова, което са си наумили, без да си дават ясна сметка за цената, която трябва да платят или за последиците. Заради приумиците си често се забъркват в скандални ситуации и стават жертва на интриги, от които не знаят как да се предпазят. Притежават искреност в повече, което им създава проблеми. Силно изразената им емоционалност ги проваля не веднъж. Без да се усещат, преувеличават. Погрешно другите ги смятат за двулични. Всъщност само така изглеждат отстрани, а вътре в себе си те са раздирани от раздвоеност и от колебания.

Мъжете от зодия Близнаци са разкошни любовници! Умеят да създават истинска романтика и да обграждат с нежност. Духовити, енергични и жизнерадостни, те са превъзходни кавалери. Щедри са на мили думи и ласки. С тях една жена ще се чувства винаги обичана и много, много специална!

Имат обаче един съществен недостатък – непостоянни са и много лъжат партньорката си. До такава степен, че сами започват да вярват на лъжите си. Изневярата не им е чужда. Това прави връзката нестабилна и несигурна. Да живееш с мъж Близнаци е все едно да вървиш по движещи се пясъци. В трудни моменти е по-добре да имаш опора в самата себе си, просто те са нестабилни, твърде уязвими и не може да се разчита на тях. Ала нали са въздушен знак, разбираемо е, че често летят в облаците и губят почва под краката си!

Жените Близнаци са ексцентрични и за другите изглеждат някак странни. Те често избухват, понякога се държат вулгарно, залитат в крайности и си позволяват да правят неща, които меко казано са неприемливи в обществото. Вманиачват се. Търсят съвършенството в себе си, дори на моменти си мислят, че вече са го постигнали. Умеят да обичат истински и влюбят ли се в някого, направо го боготворят! Обичта им е тъй всеотдайна и поглъщаща, че от нея на другия чак започва да му горчи – става натраплива, обсебваща, задушаваща.

близнаци
Близнаците притежават искреност в повече, което им създава проблеми.

Най-добрите партньори за жените Близнаци са Водолеят и Лъвът. С мъдростта си и с рационалността си тези две зодии успешно тушират всички налудничави и незрели постъпки на жената Близнаци. Водолеят е широкоскроен като нея и дава простор на нейните фантазии, подкрепя щурите й идеи, отключва творческата й енергия. Със своята царственост и с интелекта си Лъвът я респектира и я кара да се държи като истинска дама. И двете зодии – Лъв и Водолей, осигуряват на жената Близнаци стабилност, опора, закрила. С тях тя се чувства сигурна и в пълна безопасност в големия лош свят. Тези две любовни комбинации са изключително хармонични, побеждават времето и могат да направят чудеса!

С партньор от зодия Риби жената Близнаци също може да изгради успешна и интересна любовна връзка. Но тя ще е много по-трудна и ще е застрашена от формализиране, защото Рибите са с по-друг тип чувственост. С тях жената Близнаци винаги ще усеща, че нещо й липсва и често ще се чувства неудовлетворена – и в секса, и в съвместното съжителство ще се налага да прави много компромиси.

Всички от зодия Близнаци вярват в доброто и са големи мечтатели. Въпреки че бързо сменят настроенията си и на моменти са страшно объркани, а може би точно поради това, с тях животът е като забавно приключение. При условие, че имате по-здрави нерви!

Автор: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *