АСТРО

Седмичен хороскоп 10-16 декември (Овен-Дева)

Овен

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Имате приятни преживявания с любим човек. Грижете се за здравето си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Щастливи числа: 40,38,20,3,24,6

Телец

Не подценявайте интуицията си. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Грижете се за здравето си. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Щастливи числа: 21,40,42,29,30,26

Близнаци

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Бъдете коректни. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 1,3,25,8,38,31

Рак

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Щастливи числа: 22,24,46,20,44,16

Лъв

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 46,21,38,40,45,25

Дева

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В здравословен план ще бъдете добре. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *