АСТРО

Седмичен хороскоп 10-16 декември (Везни-Риби)

Везни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 4,28,23,29,6,1

Скорпион

Новина от далече може да Ви зарадва. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Не прекалявайте с храната. В края на седмицата се очертават парични приходи. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 42,22,12,45,9,32

Стрелец

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 5,34,25,2,29,36

Козирог

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Има риск от главоболие. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Щастливи числа: 43,25,26,24,14,32

Водолей

В петък ще настъпи нов период за декември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 25,7,40,26,30,24

Риби

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Щастливи числа: 23,27,42,32,13,6

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *