АСТРО

Седмичен хороскоп 26 ноември-2 декември (Везни-Риби)

Везни

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 39,34,46,12,11,7

Скорпион

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Здравето и тонусът Ви са отлични. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 24,30,34,0,14,27

Стрелец

Идва вашето време. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 32,11,27,20,31,44

Козирог

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Грижете се за здравето си. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 30,31,28,9,46,26

Водолей

Не подценявайте интуицията си. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 25,11,20,27,33,13

Риби

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 40,3,34,24,22,35

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *