АСТРО

Седмичен хороскоп 26 ноември-2 декември (Овен-Дева)

Овен

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 44,1,12,3,8,31

Телец

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се очертават парични приходи. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Щастливи числа: 4,46,7,20,29,24

Близнаци

Новина от далече може да Ви зарадва. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В здравословен план ще бъдете добре. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 46,10,45,44,41,6

Рак

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. В края на седмицата се очертават парични приходи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В живота Ви може да влязат нови хора. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 30,41,43,31,28,32

Лъв

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Имате приятни преживявания с любим човек. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Щастливи числа: 40,41,1,23,36,5

Дева

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Щастливи числа: 7,46,18,38,22,24

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *