Седмичен хороскоп 10.06 – 16.06 (Везни – Риби)

Везни

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 6,9,43,10,27,22

Скорпион

Идва вашето време. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не се страхувайте.

Щастливи числа: 37,41,42,16,22,29

Стрелец

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 8,18,46,27,0,32

Козирог

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Щастливи числа: 2,18,14,44,17,19

Водолей

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Има риск от главоболие. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 3,23,18,31,38,45

Риби

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Нервната Ви система е претоварена. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 29,21,39,2,37,20

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *