АСТРО

Седмичен хороскоп 22.04 – 28.04 (Овен – Дева)

Овен: Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Имате много поводи за вълнения. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Щастливи числа: 21,46,41,44,33,38

Телец: Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В края на седмицата се очертават парични приходи. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Щастливи числа: 9,46,19,40,28,43

Близнаци: В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 22,0,37,27,17,25

Рак: Дните от 10 до 12 април са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите Ви за развитие. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще Ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Дните от 8 до 10 април са критични за вас, удвоете вниманието си.

Щастливи числа: 34,2,45,30,21,38

Лъв: Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В живота Ви може да влязат нови хора. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 10,3,45,16,39,21

Дева: В петък ще настъпи нов период за април – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Имате много поводи за вълнения. Ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 6,27,46,5,3,30

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *