АСТРО

Седмичен хороскоп 22.04 – 28.04 (Везни – Риби)

Везни: Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 26,43,46,27,29,38

Скорпион: Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В работата си трябва да покажете професионализъм. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на май. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Щастливи числа: 38,33,12,42,34,21

Стрелец: Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 24,26,43,5,37,25

Козирог: Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Грижете се за здравето си. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 29,22,8,15,12,19

Водолей: Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Щастливи числа: 6,23,21,40,20,1

Риби: Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Щастливи числа: 23,17,20,46,35,41

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *