АСТРО

Седмичен хороскоп 19-25 ноември (Везни-Риби)

Везни

Идва вашето време. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 39,17,10,28,23,30

Скорпион

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 4,21,39,33,43,40

Стрелец

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Нервната Ви система е претоварена. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 21,16,7,35,43,12

Козирог

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Щастливи числа: 23,17,11,30,41,16

Водолей

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 32,35,13,31,27,37

Риби

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Нервната Ви система е претоварена. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 43,2,13,42,7,16

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *