АСТРО

Седмичен хороскоп 19-25 ноември (Овен-Дева)

Овен

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В края на седмицата се очертават парични приходи. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. За всяко нещо си има подходящ момент.

Щастливи числа: 17,3,21,40,1,43

Телец

В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Щастливи числа: 31,25,33,7,5,26

Близнаци

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Имате приятни преживявания с любим човек. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 23,27,19,43,16,45

Рак

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Нервната Ви система е претоварена. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 25,5,33,34,28,14

Лъв

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Щастливи числа: 33,2,16,31,4,45

Дева

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Не прекалявайте с храната. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Щастливи числа: 38,43,33,17,36,42

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *