АСТРО

С една дума – каква ще бъде 2019 година за всяка зодия?

Остава съвсем малко до новата 2019 година. Всички ние сме заредени с надежди, че тя ще бъде по-добра от предходната. Че ще ни донесе много щастие, любов, пари и късмет.

Животът, разбира се, е въпрос на възходи и падения. Важното е, когато теглим чертата в края на годината, възходите да са били повече от паденията.

Обръщаме се към астролозите, за да ни запознаят с очакванията си за предстоящата 2019 година. И каква ще бъде тя за всяка зодия, казано само с една дума. Ето какво ни отговориха те:

Овен – Различна

Овните ще ги очаква нещо съвсем различно през следващата година. Нещо, което да ги изкара от зоната им на комфорт. Предстои им да разберат какво.

Телец – Хаотична

За Телците годината се очертава хаотична. Те ще трябва да открият начин, чрез който да приведат нещата в ред.

Близнаци – Просветляваща

Предстои Близнаците да научат много както за себе си, така и за живота като цяло. През новата 2019 година те ще бъдат ученици, но не в училище, а в живия живот.

уют

Рак – Непредсказуема

Най-добре раците да затегнат коланите, защото това, което им предстои, е може би неочаквано дори за самите тях. Те просто няма да знаят какво да очакват.

Лъв – Екстремна

При Лъвовете и Лъвиците годината няма да е пестелива на емоции. Даже обратното – направо ще ги качи на бързия влак. Бъдете готови да се забавлявате, но и да преодолявате предизвикателства.

Дева – Късметлийска

Късметът ще бъде с Девите през цялата година. Сега е моментът да стартирате начинанията, които винаги сте искали да започнете. Това е годината за вас.

уют

Везни – Спокойна

Везните по принцип са спокойни и уравновесени хора, а сега и цялата им година ще бъде такава. Това е моментът да си починете малко и просто да се насладите на живота.

Скорпион – Вдъхновяваща

Вдъхновението ще осени хората под знака на Скорпиона през новата година. Всичко за вас ще върви по мед и масло, но само ако сте вдъхновени и правите всичко, водени от тази емоция.

Стрелец – Емоционална

Обичайно емоционалните Стрелци ще имат и емоционална година. Казано с други думи, при тях емоциите ще бъдат умножени по две. Но в това няма нищо лошо, даже напротив!

Козирог – Приключенска

Мечтаете да излезете от зоната си на комфорт и да предприемете приключенията, за които винаги сте мечтали? Това ще бъде вашата година. По-добре още сега резервирайте онези самолетни билети, за които се чудихте дълго време.

зима

Водолей – Романтична

Любовта ще властва над Водолеите през следващата година. Ако сте смятали, че нещата в любовта не ви се получават, през 2019 година можете да останете приятно изненадани.

Риби – Изненадваща

Много събития ще изненадат Рибите през новата година. Разбира се, надяваме се това да бъдат приятни изненади. Едно е сигурно – никак, ама никак няма да ви бъде скучно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *