АСТРО

Седмичен хороскоп 08.04 – 14.04 (Везни – Риби)

Везни

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 30,0,27,12,38,26

Скорпион

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Щастливи числа: 17,4,30,2,1,15

Стрелец

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В семейството Ви може да има болен. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 27,8,41,36,25,40

Козирог

Новина от далече може да Ви зарадва. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 44,35,1,33,45,29

Водолей

Новина от далече може да Ви зарадва. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Навлизате в ползотворен делови период. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 41,15,43,1,21,8

Риби

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В семейството Ви може да има болен. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 36,0,20,10,41,14

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *