АСТРО

Седмичен хороскоп 08.04 – 14.04 (Овен – Дева)

Овен

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 4,43,19,42,26,6

Телец

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 4,24,32,29,10,42

Близнаци

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Активно се заемате с реализирането на свой план. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Щастливи числа: 38,42,9,46,20,32

Рак

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В бизнеса Ви може да има промени. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 20,27,43,38,17,1

Лъв

В петък ще настъпи нов период за април – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на май. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Бъдете коректни. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 26,7,21,43,23,14

Дева

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 36,14,8,31,12,30

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *