АСТРО

Седмичен хороскоп 21.01 – 27.01 (Везни – Риби)

Везни

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Здравето и тонусът Ви са отлични. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Щастливи числа: 24,38,31,10,37,45

Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Възможно е да се почувствате самотни. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 37,20,10,28,23,40

Стрелец

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 39,32,26,0,1,21

Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В личен план Ви предстоят интересни събития. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 6,25,36,11,20,44

Водолей

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 30,14,24,0,36,25

Риби

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В бизнеса Ви може да има промени. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 21,30,42,8,7,1

Източник: Znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *