АСТРО

Седмичен хороскоп 21.01 – 27.01 (Овен – Дева)

Овен

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Нервната Ви система е претоварена. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 1,20,35,22,3,24

Телец

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Вие сте в добро здраве. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 38,20,18,27,22,2

Близнаци

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. Нервната Ви система е претоварена. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 2,20,18,40,1,41

Рак

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 16,46,24,25,3,9

Лъв

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Щастливи числа: 11,41,0,16,27,13

Дева

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Щастливи числа: 8,33,36,5,40,45

Източник: Znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *