АСТРО

Лошите черти на жените от различните зодии

Обикновено астролозите обичат да коментират силните страни на характера според зодията. Сега обаче ви предлагаме характеристика на лошите черти и слабите места, които дамите от различните зодии притежават. Ето я грозната истина за слабостите на женския характер във всеки един от дванадесетте зодиакални знака:

 • Овен

Тези дами притежават огромно его, което взема връх в отношенията им с другите. Те имат голям инат и не отстъпват от своята позиция за нищо на света. Към партньора си са изключително взискателни. Очакват от него да задоволява всичките им нужди, желания, прищевки. Изсмукват цялата мъжка енергия с претенциите си. Въпреки всичко, трябва да им се признае, че умеят да вълнуват мъжете! Но понякога се държат като девойки в беда, които имат нужда постоянно да бъдат спасявани и обгрижвани.

 • Телец

Жените Телец обичат да се обграждат с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, именно защото имат склонност към нарцисизъм. Дамата Телец сякаш притежава вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и редовно го пита: „Аз ли съм най-красивата на света?“. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи критика или притежава самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните роднини, нейните приятели и т. н. Себичността й няма край!

 • Близнаци

Чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден момент се превръщат в ужасно хаотични личности. В началото на мъжа му е приятно да излиза и да общува с тях, но впоследствие усеща, че затъва в комуникационна бъркотия – отношенията стават супер сложни и абсолютно непредсказуеми. Причината естествено е, че Близнаците имат раздвоение на личността – характерно за всички представители на тази зодия. 

 • Рак

Те се държат с мъжете като техни майки и покровителки. Всеотдайни са, но тоталната им грижа направо задушава околните. Обичат да изземат личното пространство на близките си. Мерят и оценяват другите по своя тертип и даже не допускат, че някой може да живее или разсъждава по-различно от тях. Владеят до съвършенство тактиката „пасивно-агресивна манипулация“ и редовно вменяват на своите партньори чувство за вина. Изключително обидчиви са и постоянно очакват комплименти за всичко.

 • Лъв

Горделивите дами от зодия Лъв се държат така, сякаш тяхното присъствие е най-голямата благословия в живота на околните. Те игнорират у другите всякакво желание за независимост, надсмиват се редовно на чуждите слабости. Критикуват, като подчертават своето царствено снизхождение. Никога не изразяват възхищението си, дори някой да го заслужава напълно. Много са пестеливи на похвали, непрекъснато са склонни да омаловажават и подценяват.

 • Дева

Жените Дева се държат като закостенели стари моми още от пубертета. Това е техният архетип. Те винаги ще ви диктуват как да живеете и ще се държат като строги учителки, които разбират от всичко. Предпочитат околните да си мълчат, когато те говорят. За да сте приятели с такава жена, трябва да си сложите ваксина срещу критика – защото ви предстои да чуете много такава, и то хаплива.

 • Везни

С жена от зодия Везни не ви чака нищо друго освен неприятности. Сред качествата на тези дами не са лоялността и верността. Те са суетни и меркантилни същества, които са готови на всичко за един комплимент и за един по-лъскав подарък. Често са със супер визия, но са лишени от всякакво съдържание. Освен това те си менят мнението постоянно, което за околните е сериозно изпитание.

 • Скорпион

Честно казано, те са леко психо. Често приличат на страховит хищник, който ви привлича с поглед, но е готов да ви оглозга до кокал – в преносен смисъл, разбира се. Жените Скорпион никога не започват връзка, в която няма да имат пълна власт и господство. Те се впечатляват от мъже, които съчетават изискан външен вид, добри доходи, семейство от сой, редица връзки и контакти на ниво. Дамите от тази зодия са големи използвачки, които искат да се забавляват за чужда сметка. Те имат много високо мнение за себе си, а подценяват всички останали.

 • Стрелец

Забавни и чаровни, лесно печелят доверие. Тяхното чувство за хумор е ценено от всички, но именно в това е проблемът – вие винаги ще се чувствате в тяхната сянка. Освен това тези дами имат фобия към сериозните ангажименти. Те ще ви обичат толкова дълго, колкото им скимне (Тейлър Суифт е зодия Стрелец) – не очаквайте да сте с тях, докато смъртта ви раздели. И всичко в живота им е подчинено на случайни хрумвания. Не може да се разчита сериозно на тях.

 • Козирог

Тези жени могат да бъдат безмилостни, зли кучки и да са горди от този факт. Често представителките на зодията са проклети и надменни, смятат всички останали за посредствени. Жените Козирог просто не искат да си губят времето и енергията с отношения, в които не виждат потенциал. Така че те ще отблъскват вашите комплименти и ласкателства, няма да ви дадат никакъв шанс за флирт, ако не сте им направили добро първо впечатление.

 • Водолей

Жените от тази зодия са пълни с тайни и мистика. Те са склонни да вярват и да практикуват тайни култове и ритуали. На всичкото отгоре жените Водолей са доста непоследователни – единия ден може вие да сте центърът на вселената им, а на другия ден да се правят, че не ви познават. Тези жени си падат малко хипи, малко пънк, гръндж и др. Ще ви бъде доста трудно да им повярвате, че наистина ви обичат, защото те се държат с ирония по отношение на всичко в живота си.

 • Риби

Тези дами са известни като „кошчето за отпадъци в зодиака“. Жените Риби имат склонност да се вербуват сами за различни изгубени каузи. Те обичат да се въвличат в сложни, обречени връзки, в които вярват до последно. Ето защо човек трябва да внимава, ако си има вземане-даване с жена от тази зодия – тя има подчертан афинитет към драмата, обича да се прави на жертва и няма отърваване от нея.

Източник : girl.bg

Подготви: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *