АСТРО

Седмичен хороскоп 7.1.2019-13.1.2019 (Везни-Риби)

Везни

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Щастливи числа: 22,4,2,13,39,27

Скорпион

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Вие сте в добро здраве. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 6,3,12,17,21,28

Стрелец

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Щастливи числа: 13,12,2,1,40,35

Козирог

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 46,42,13,3,4,34

Водолей

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Не прекалявайте с храната. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Бъдете коректни. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Щастливи числа: 35,12,0,5,16,46

Риби

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Щастливи числа: 32,39,18,27,25,36

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *