АСТРО

Седмичен хороскоп 7.1.2019-13.1.2019 (Овен-Дева)

Овен

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Нервната Ви система е претоварена. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 8,27,45,21,7,19

Телец

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 36,40,32,24,33,7

Близнаци

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Не прекалявайте с храната. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 6,39,0,16,15,5

Рак

Новина от далече може да Ви зарадва. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 15,3,7,30,13,21

Лъв

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в януари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Не прекалявайте с храната. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 11,28,35,34,46,26

Дева

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Вие сте в добро здраве. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. За всяко нещо си има подходящ момент.

Щастливи числа: 12,1,35,17,33,24

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *