АСТРО

Седмичен хороскоп 31.12.2018-6.1.2019 (Везни-Риби)

Везни

Новина от далече може да Ви зарадва. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Не прекалявайте с храната. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 25,28,38,19,31,33

Скорпион

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Здравето и тонусът Ви са отлични. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 12,43,25,39,20,29

Стрелец

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В семейството Ви може да има болен. Вие сте в добро здраве. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 16,28,5,22,33,1

Козирог

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Нервната Ви система е претоварена. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 36,31,5,1,12,44

Водолей

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Здравето и тонусът Ви са отлични. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Щастливи числа: 0,1,41,2,22,36

Риби

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В края на седмицата се очертават парични приходи. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Вие сте в добро здраве. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 27,12,35,38,8,13

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *