АСТРО

Седмичен хороскоп 31.12.2018-6.1.2019 (Овен-Дева)

Овен

Новина от далече може да Ви зарадва. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 7,30,42,18,6,13

Телец

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Не прекалявайте с храната. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 9,27,8,26,14,41

Близнаци

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Щастливи числа: 21,4,39,2,46,36

Рак

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 29,23,9,2,16,39

Лъв

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в декември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Не се страхувайте.

Щастливи числа: 25,45,15,36,42,3

Дева

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в декември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 13,26,30,5,20,16

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *