СВЕТСКИ

Наум Шопов иска нещо много хубаво от годеницата си Теа

Наскоро ви информирахме, че звездата от „Откраднат живот“ Наум Шопов е предложил брак на своята половинка Теа Минкова. За щастие на младия актьор, който успешно завърши медицина и вече се готви да практикува, красавицата каза „да“ и прие предложението за годеж.

Наум, който на малкия екран играе д-р Борис Тасев, вече желае да се сдобие с наследник. След като той вече „отметна“ предложението за брак, сега наред стои въпросът с първото дете на двамата влюбени. Наум се чуства готов за рожба, защото той вече завърши образованието си, а освен това може да се похвали с достатъчно добри доходи, за да издържа семейството си. Най-важното е, че той вижда в Теа своята истинска половинка.

Друг плюс е, че от известно време насам Наум и Теа живеят в нов апартамент, който двамата си купиха. Сега всичко изглежда готово те да се концентрират върху идеята за истинско семейство и първо дете.

Синът на Христо Шопов завърши медицина, като той се готви да практикува като пластичен хирург. Освен това, младият лекар и актьор стартира и друг бизнес, заедно с Даниел и Александра Петканови. Става дума за рекламна агенция, която тримата тепърва ще развиват. Наум си изкарва добри пари и от реклами в социалните мрежи, където има десетки хиляди последователи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *