Ралица Паскалева – завръщането ѝ към „Откраднат живот“

Една от любимките на малкия екран, звездата от „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева, се завръща в сериала. Актрисата и нейната героиня д-р Стилянова се завръщат на снимачния сет на медицинския сериал, след като тя роди първото си дете – Максим. Завръщането на д-р Стилянова стана ясно от общ кадър на чаровната акриса с колегата й Емил Марков, който в сериала влиза в ролята на нейния партньор – доц. Захариев.

Актрисата е споделила, че е готова да съчетава отглеждането на своето първо детенце с актьорската професия и заснаменето на сериала. Тя обаче няма да е толкова често на снимачната площадка, тъй като на първо място в графика й е да бъде майка.

Ралица Паскалева е родена на 20 септември 1989 г. в град Русе. Талантилата актриса е приета от първия път в НАТФИЗ. И още преди да завърши академията през 2012 г., започва да снима в български и чуждестранни продукции. През 2013 г. играе в 5-ти и 6-ти сезон на сериала „Столичани в повече“ по bTV. Изиграва и ролята на Симона Александрова в хита „11А“. Но Ралица не спира до тук с професионалното си развитие, като през 2015 г. тя завършва ускорен курс по актьорство в известната киноакадемия NYFA (New York Film Academy) в кампуса, в Париж. А от началото на 2015 г. Ралица преподава актьорско майсторство за кино и театър в МОНТФИЗ (Младежка организация за независимо театрално и филмово изкуство). От 2016 г. играе в медицинския сериал „Откраднат живот“ по Нова телевизия в ролята на д-р Галя Стилянова.

Ралица Паскалева има интимна връзка с волейболиста Теодор Салпаров. През февруари 2018 г. е обявено, че двамата чакат дете и на 3 юли 2018 г. се ражда синът им Максим.

Чаровната усмивка и безспорният талант на актрисата Ралица Паскалева, определено я изкарват в челните позиции на „любимка на публиката“. И ние не може да и пожелаем нищо друго освен още дълги години професионално развитие и успехи. И най-вече да се радва на малкия си наследник, който няма как да не е щастливвец с такива родители.

Автор: Николая Станкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *