Алеона де Кама представя втория си роман „Страст за живот“

По неповторим начин и с лекота тя умее да говори смело за проблеми, ситуации и процеси, които често скриваме дълбоко в себе си, или просто подминаваме. Дълбочината на думите й, начинът, по който умело играе с тях, са като слънчев лъч, пробиващ пътя си през мрачни облаци. На 29 ноември авторката кани всички свои почитатели да съпреживеят с нея миг творческо вдъхновение по начин, който дълго ще помнят.

Българската писателска с артистичния псевдоним Алеона де Кама ще представи втория си роман „Страст за ЖИВОТ“ пред широката публика. Събитието ще се проведе на 29 ноември, четвъртък, от 18:30 ч. в столичния клуб Планет. Смела и дръзка, тя ще надскочи представите за литературно четене. Алеона де Кама и екипът й подготвят истински пърформанс, обединяващ в едно няколко изкуства – музика, рисуване, кино, литература. Водещ на събитието ще бъде не кой да е, а любимият на публиката Стефан А. Щерев, известен както с безупречната си работа, така и с екстравагантен вид и характер, който не оставя безразличен никого.

Представянето на „Страст за ЖИВОТ“ ще бъде своеобразно празненство в чест на красотата, смелостта, любовта, изкуството и живота. Писателката, която нахлу смело в творческите среди след невероятния успех на първия си роман „Избирам теб, ЛЮБОВ“, отново е обърнала поглед към поривите на душата по един брилянтен начин. Първата й книга неслучайно бе сред най-харесваните и най-продавани български романи за миналата година.

Алеона де Кама
Алеона де Кама представя пред публика своя втори роман „Страст за живот“

„Представянето на Страст за живот е естествено продължение на идеята ми за това как искам да  правя творчество. Не просто литература, а поток от вдъхновение. За всички, които обичат живота, за всички, които знаят как да му се наслаждават и най-вече за всички, които обичат себе си. Защото всяка една форма на изкуство е именно това – наслада и любов към нас самите. Така че това, което ще се случи на сцената на Планет на 29 Ноември е именно това. Наслада и любов“, открехва вратата към предстоящото събитие Алеона де Кама за своите приятели и гости.

И за да засилим любопитството ти още повече, ще ти споделим, че като истински артист Алеона де Кама е подготвила и специални изненади за почитателите си. Така че, ако досега си се чудил какво да правиш на 29 ноември, то вече знаеш – ще бъдеш пренесен в един нов свят. Този на култа към Живота с всички прекрасни неща, които тепърва ще се случват. Защото най-хубавото тепърва предстои!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *