СВЕТСКИ

Димитър Рачков и Мария Игнатова се готвят да обявят прекрасна новина

Любовта на Димитър Рачков и Мария Игнатова е, меко казано, бурна и изпълнена с предизвикателства. Не толкова отдавна двамата водещи на „Господари на ефира“ се разделиха. Слуховете говореха, че Мария е кривнала от пътя и се е залюбила с известен цирков артист. Наскоро обаче двамата отново се събраха, давайки си втори шанс.

Сега всичко между двамата изглежда перфектно. Нещо повече – говори се, че Митко и Мария дори чакат първото си общо дете.

Съвсем наскоро Мария „падна“ от екран в „Господарите“, а това усили слуховете, че водещата е бременна. Блондинката бе внезапно заменена на екран от Зуека, а много зрители се зачудиха за причините това да се случи.

На този етап Мария Игнатова отказва да коментира публично причините да слезе от екран. В историята на „Господарите“ обаче подобни неща са се случвали, само когато има основателна причина водещият да се оттегли. А каква по-основателна причина от чакането на дете?

Ако наистина е бременна, то бременността на Мария още е в ранен етап и не ѝ личи. Не е изключено обаче водещата да желае да запази щастливата новина в тайна, поради което вече избягва всякакъв контакт с журналисти и ТВ екран.

Известно е, че Митко и Мария не обичат да говорят публично за любовта си. И ако са го правили, то това се е случвало много рядко. Те дори така и не съобщиха за раздялата си преди време. А за събирането им разбрахме случайно, когато се появиха снимки от почивката им в лятната вила на Маги Халваджиян в Тоскана. Тогава дори тръгнаха слухове, че двамата са сгодени, тъй като Мария носеше голям диамантен пръстен на ръката си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *