СВЕТСКИ

Нежната Валерия от „Ергенът“ показа най-важния мъж в живота си (СНИМКА)

Безспорно е, че нежната красавица Валерия Георгиева е една от най-харесваните участнички в „Ергенът“. Тя бе първото момиче, което пианистът Евгени се реши да целуне, а в момента именно тя е сред основните фаворити за победата във формата.

Дали именно Валерия ще спечели „Ергенът“ през тази година? Не можем да твърдим със сигурност, тъй като малко хора знаят това, но според някои спекулации именно тя ще бъде победител. В самия край на шоуто Валерия ще спечели битката с редакторката Елена, която въпреки чара и интелекта си, ще остане на второ място в крайното подреждане.

За Валерия знаем, че е модел и обича страшно много животните – повече дори от хората. Тя е родена в гр. Плевен и се гордее с това, че няма нищо изкуствено по себе си и е напълно естествена. Радва се на успешна кариера както в България, така и в чужбина.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Още от първата ѝ среща с Евгени се видя, че той е останал запленен от естествената ѝ красота. Това ясно се видя от зрителите и веднага превърна брюнетката в един от големите фаворити за победата.

Тези дни Валерия показа най-важния мъж в живота си, използвайки за това социалните мрежи. Разбира се, това е нейният баща. Не е тайна, че тя винаги се е чувствала благодарна на татко си, който никога не е спирал да я подкрепя, каквото и да реши. В Плевен се знае, че тя е отгледана най-вече от баща си, като майка ѝ е рядко споменавана от нейна страна и нейни снимки не се виждат в социалните мрежи.

Валерия баща
Валерия позира гордо със своя татко

Валерия е родена в Плевен през 1998 година и едва на 14 години печели първия си конкурс за красота. Това лесно я насочва към кариерата на модел, която тя следва и към момента. С течение на времето пробива на международната сцена и достига дори до далечна Япония. Там тя участва в ревюта и фотосесии.

В България красавицата е страстен защитник на животните. Тя има собствен приют за бездомни кучета и помага както може. Грижи се за толкова много животни, че според някои слухове дори е задлъжняла на ветеринарните клиники.

Смята се обаче, че въпреки победата в „Ергенът“, Валерия не остава с Евгени след предаването. Упорито се говори, че пианистът се хвърлил в обятията на Елена, въпреки че я е оставил на второ място в предаването. В момента двамата крият връзката си, но нищо чудно скоро тя да излезе наяве.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *