СЕМЕЙСТВО

Идеи за подарък за 50-и рожден ден

Ваш близък става на 50 години? Е, това определено е важен момент в живота на един мъж, който заслужава да бъде отпразнуван подобаващо. И разбира се – това включва и един страхотен подарък, който ще успее да остане в сърцето на рожденика. Да, но подбирането на такъв може да бъде една доста трудна задача, която може да отнеме много време и усилия. За щастие, ние сме тук, за да помогнем! Днес сме ви подготвили списък с идеи за подарък за 50-годишнина на мъж, които със сигурност ще направят деня незабравим. 

Но първо, нека ви споделим нещо много важно. За избирането на перфектния подарък трябва добре да обмислите предпочитанията и желанията на рожденика – какво харесва той? Какво обича да прави? И разбира се – не забравяйте, че няма нищо по-ценно от вниманието, затова ако човекът е достатъчно близък, изберете персонализиран подарък, който ще остане в сърцето му. 

Е, нека да започваме!

Елегантен часовник

Много хора смятат, че часовник не се подарява. Е, ако вие или рожденикът сте суеверни, продължете към следващата ни идея. Но ако не сте – едва ли има мъж, който не би оценил висококачествен и елегантен часовник. Това е подарък, който символизира значимостта на повода. 

Можете да се спрете на класически дизайн с фина изработка, който да допълни стила на мъжа, като добави нотка лукс към неговото ежедневие. Ако бюджетът ви е по-голям, то можете да насочите към популярен бранд и наистина невероятни, класически часовници с колекционерска стойност. ТУК можете да откриете впечатляващо разнообразие от различни по тип часовници.

мъжки часовник

Персонализиран гравиран комплект за алкохолна напитка

Ако рожденикът оценява висококачествения алкохол, то можете да подберете персонализиран гравиран комплект за уиски или друга, любима алкохолна напитка. Обикновено комплектът включва луксозни чаши и декантер, гравирани с инициалите на мъжа или специално, лично послание. Разбира се, към комплекта можете да добавите любимата напитка и кутия с пури. Едва ли има мъж, който не би оценил този подарък. ТУК, например, можете да разгледате доста интересни гарафи и декантери.

Незабравимо преживяване

Една страхотна идея за подарък за 50-годишнина на мъж е именно незабравимо преживяване. За да изберете такова, то трябва да познавате рожденика добре. Помислете – какво обича да прави? Обича ли екстремните преживявания или предпочита луксозно уединение? Може би винаги е искал да скочи с парашут или пък обича да играе голф сред природата?

Изберете най-подходящото приключение за него и го поднесете под формата на красив ваучер в луксозна кутия. Не забравяйте да добавите персонализиран детайл, като например послание или страхотно пожелание. Подобни ваучери за подарък можете да откриете ТУК и ви гарантираме, че има на какво да се насладите.

Колекция изискано уиски 

Е, за никого не е изненада, че повечето мъже обичат да пият уиски. Ако и рожденикът е от тях, то може би открихте перфектния подарък – колекция изискано уиски! Посетете магазин за алкохолни напитки, споделете желанието си и повода, а те със сигурност ще успеят да ви предложат някоя невероятна колекция, в която всеки ценител би се влюбил. Добавете картичка със запомнящо се послание и готово! ТУК можете да откриете богата колекция от различни видове уиски.

уиски

Кошница с гурме храни 

Този подарък е подходящ за някой човек, който е по-далечен от вас, например шеф или колега. Кошницата с гурме храни е висококачествен и луксозен подарък, който ще успее да зарадва вкусовите рецептори на получателя. В кошницата можете да включите селекция от любими занаятчийски сирена, месни деликатеси и разбира се – първокласни шоколадови бонбони. 

Можете да добавите и алкохолна напитка, която рожденикът обича. Ако не искате сами да подбирате продуктите за кошницата, то можете да изберете готова такава, тъй като редица магазини ги предлагат. 

Аксесоари за любим спорт

Всеки мъж има любим спорт, а след 50-годишнината е перфектното време за един мъж да се отдаде на себе си и съответно – на любимото си занимание. Помислете – какво обича да прави? Може би обича да ходи за риба или пък да играе голф? А може и да си пада по футбола, или пък да обича походите?

След като прецените кой е любимият спорт на мъжа, можете лесно да изберете подходящите аксесоари. Това е запомнящ се подарък, който ще влезе в употреба и определено ще бъде оценен. 

Персонализиран аксесоар

Персонализираният аксесоар е друга доста добра идея за подарък за 50-годишнина на мъж. Можете да се спрете на висококачествено бижу, кожен портфейл или колан. Добавете нещо от себе си, като например послание или гравирайте инициалите на рожденика.

Помислете за стилно куфарче или елегантен картодържател, гравиран с инициалите му. Тези изтънчени аксесоари ще добавят нотка на изтънченост към ежедневието му. Несъмнено това е един подарък, който ще бъде ценен дълго време. 

портфейл

Комплект висококачествени пури 

Ако мъжът си пада по пурите, то определено това е един невероятен подарък. Изберете разнообразие от първокласни пури от цял свят, придружени от стилен нож за пури и хюмидор за запазване на свежестта им. Това е подарък, който ще му позволи да се наслаждава на моменти на релаксация и разпускане. Поставете ги в луксозна кутийка и добавете лично послание. Можете да допълните с бутилка любим алкохол и готово – имате перфектния подарък за мъжа. 

Луксозна запалка

Луксозната запалка е страхотен подарък за 50-годишнина, ако мъжът обича да пуши. Можете да се спрете на някой популярен  бранд, като например Zipper. Много сайтове предлагат и гравиране на запалката, която ще я направи още по-добър подарък. Можете да гравирате инициалите на рожденика или някакво специално послание. Изберете луксозна кутийка и поставете запалката в нея. 

запалка

Почивка

Всеки мъж би се зарадвал на бягство от отговорностите, затова и почивката е един от най-добрите подаръци, които можете да направите. Можете да подарите почивка в България, в планината или на морето, а ако бюджетът ви го позволява, то можете да изберете луксозна почивка на някой остров. Едва ли има човек, който не би оценил този невероятен подарък. Готови ли си за приключение? Разгледайте и резервирайте следващата си почивка още сега!

Швейцарско ножче 

Всеки мъж трябва да има своето швейцарско ножче. То има много функции и се е доказало като неизменен помощник на мъжа в редица занимания. Спрете се на луксозно швейцарско ножче, поставете го в някоя красива кутийка и добавете послание, а ако имате възможност – гравирайте инициалите на рожденика върху ножчето. Това е подарък, който несъмнено ще служи дълги години на мъжа.

Портрет 

Портретът е ценен и качествен подарък, особено подходящ за 50-годишнина на мъж. Можете да се спрете на картина или пък да подберете нещо по-забавно, като например карикатура. Във всеки случай, портретът е изключително ценен подарък и всеки мъж ще оцени истински. 

Е, вече имате няколко страхотни идеи и силно се надяваме да успеем да ви помогнем! Не забравяйте, че ключът е да изберете подарък, който съответства на неговите интереси и предпочитания. Независимо дали ще се спрете на колекция пури или приключение – запомнете, най-смислените подаръци са тези, които показват внимание. Пожелаваме ви успех в намирането на перфектния подарък!

Прочетете още: Най-добрите идеи за подарък за жена

Прочетете още: Най-добрите идеи за подарък за мъж

Прочетете още: Най-добрите идеи за подарък за 8 март

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *