СВЕТСКИ

Припомняме си: първото прослушване на Крисия при Слави Трифонов

Помните ли първото прослушване на талантливата Крисия в „Шоуто на Слави“? Как само лети времето, нали? Чак ни е трудно да го осъзнаем!

Към днешна дата всички знаем, че Крисия е едно зашеметяващо и изключително талантливо дете. Доказвала го е неведнъж, а впечатляващият ѝ и толкова мощен глас говори сам по себе си за неизмеримите граници на нейните певчески умения.

В момента Крисия Тодорова е на 14 години, но спомняте ли си как изглеждаше, когато беше едва на 9 и за пръв път се яви на прослушване в “Шоуто на Слави”?

Това, което ни направи впечатление още тогава, е нейната невероятна непринуденост и поведение на сцена. Тя изобщо не се притесни нито от известния телевизионен водещ, нито от неговите колеги и успя да ги спечели с изпълнението на цели три песни.

Пред телевизионния екип тя изпълни изключително сложната песен “Listen” на Бионсе, последвана от детската песничка “Дядо Коледа слиза в града”, както и хита на Лили Иванова “За тебе бях”.

Припомнете си първия телевизионен дебют на Крисия в “Шоуто на Слави” тук. 

Нямаме съмнения, че в бъдеще Крисия ще се превърне в една голяма музикална звезда на България. Определено талант не ѝ липсва, нито харизма. Ще следим кариерата ѝ с наистина голям интерес и ѝ пожелаваме успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *