СВЕТСКИ

Помните ли малкия Бен от „Приятели“? Вижте как изглежда той днес

Малкият Бен Гелър от един от най-популярните сериали от миналия век – “Приятели”, бе един от най-очарователните епизодични герои, които са гостували на популярното шоу.

Спомняме си как леля Моника му направи цицина на главата и той казваше “Монка Бум”, как научи за еврейските си корени, когато Рос беше облечен в костюм на броненосец и разбира се – как с леля Рейчъл правеха различни номера на родителите му. Спомняме си с носталигя златнорусата му коса и заразителен смях, и не може да не се зачудим – къде е той днес?

Спомняме си хита на Disney Channel – “Лудориите на Зак и Коуди”, развиващ се в хотел Типтън, където Бен, или с други думи, Коул Спраус, играеше ръка до ръка със своя брат близнак Дилън. Сериалът беше изключително популярен сред младежите и направи двамата братя изключително популярни. Но няма как да не си припомним, че след приключването на снимките на тяхното предаване, те изчезнаха от медийното пространство за няколко години. Те предприеха това действие, за да могат да продължат своето образование в университета, необезпокоявани от медийното присъствие. Като той си избира специалността “Археология” в Нюйоркския университет, където и завършва. Много от дейностите свързани със специалността му са пътуванията по света, включително и посещение на нашата родна България.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ И НАСТОЯЩИ СНИМКИ НА КОУЛ СПРАУС ВИЖТЕ ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *