СВЕТСКИ

Помните ли Дивна като дете? Вижте първата ѝ ТВ изява тук

В момента Дивна е страхотна млада дама на 21 години, които има няколко страхотни песни, сред които хита “Ти не можеш да ме спреш”, който и до днес си припвяаме. Помните ли какъв шум бе предизвикало това парче у нас? Въртеше се по всяка телевизия и радио станция!

Но помните ли я как изглеждаше като малко момиче, когато за пръв път се озова на телевизионната сцена? Днес ще ви припомним нейния първи кастинг, по време на който малкото усмихнато момиче от Русе впечатли многочленното жури, при това съвсем не само с чаровната си усмивка.

Ще чуете как Дивна изпълнява изключително сложната песен “Listen” на Бионсе. Интересен факт е, че няколко години Крисия се явява на кастинг със същата песен, а видеото с нея можете да си припомните тук.

Но да не се отплесваме.

Вижте невероятно чаровната Дивна и нейната първа телевизионна изява тук.

Най-хубавото е, че Дивна все още е много млада и цялата кариера е пред нея. Сигурни сме, че тепърва предстои да чуем най-красивите ѝ песни. Българската музика има нужда от подобни „натурални“ таланти, тъй като няма какво да се лъжем – у нас има доста артисти, които трудно можем да наречем качествени. Със сигурност обаче Дивна не е един от тези артисти, дори напротив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *