СЕМЕЙСТВО

Да помогнем на Мелани – дете в нужда, чиято история заслужава да бъде чута

За съжаление, понякога съдбата не е справедлива към най-невинните същества на земята в лицето на нашите деца. Такъв е и случаят с малката Мелани Апостолова, която е диагностицирана с аутизъм, хиперактивност, метаболитно генетично изменение и още здравословни проблеми.

Тя е само на 9 г., а борбата в живота ѝ е непрестанна. До нея неотлъчно е майка ѝ, която обаче я отглежда съвсем сама от двегодишна възраст. Днес те имат нужда от подкрепата на добри хора, за да съберат сумата от 30 000 евро, необходима за текущите лечение и терапии, които значително биха спомогнали за подобряване на състоянието ѝ. 

Терапиите, на които трябва да се подложи детето, за да има шанс за по-добър и самостоятелен живот, са:

  • Трансплантация на микробиом
  • Трансплантация на Стволови клетки
  • Логопед
  • Психолог
  • Ерготерапевт
  • Диетата също е част от лечението ѝ – без глутен, захар, казеин.

Преди броени дни, на 15.02.2022 г., се проведе благотворителен търг, организиран от Димитрина Помакова, собственик на СПА център “Деметра”. По време на инициативата всеки имаше възможност да закупи определена вещ, а сумата за нея да дари за Мелани. От центъра също предоставиха няколко процедури, средствата от закупуването на които ще бъдат внесени по сметката на детето. 

Мелани Апостолова

Ние от HubavaJena.bg се включихме в благотворителната инициатива и се обръщаме с призив към всички вас – ако имате тази възможност, подайте ръка на Мелани да води по-добър и пълноценен живот. Вдъхнете вяра и надежда в душите на нея и нейната майка. 

Дарителска сметка:

BG48RZBB91551086833283

Райфайзен банк

Титуляр: Десислава Христова Григорова

*Можете да се свържете и с организатора на събитието – Димитрина Помакова, на телефон 0888960801.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *