СВОБОДНО ВРЕМЕ

Преодолейте раздялата с филми

Да се разделиш с половинката винаги е тежко и неприятно. Особено ако сте обичали този човек, независимо от колко време сте били заедно. Има обаче някои хитринки, които могат да ви помогнат отново да стъпите на краката си. Единият начин да го сторите е с хубаво кино – има подходящи филми, които да повдигнат настроението ви след раздяла. Ето някои от тях.

Капан за родители (1998)

Този филм е класика! И какво по-хубаво от това да се върнем в детството, когато последното нещо, за което сте мислили, са гаджетата. А и филмът доказва, че никога не знаете какво ще се случи с бившия … дори след толкова години.

Тетрадката (2004)

Понякога просто трябва да изпуснете всичко и това е окей, дори да си поплачем за малко или пък през целия филм. „Тетрадката“ ще се зарови из вашите чувства и ще ви напомни, че въпреки настоящите ви обстоятелства, истинската любов не е мъртва и съществува не само във филмите.

Джон Тъкър трябва да умре (2006)

Излейте си гнева като гледате тази класика, в която три приятелки работят заедно, за да свалят титуляра от гимназията, който смята, че е владетелят на женските сърца и всичко винаги му се разминава. Е да, ама не. Не че ви съветваме да правите пъклени планове срещу бившия, просто ви дадаме идеи за филми.

Не казвай сбогом! (2014)

Ако не сте изчезнали и вашият съпруг не е основен заподозрян, помислете си за този късмет и гледайте „Не казвай сбогом“. Честно казано, ще се замислите над връзките и дали наистина имате нужда от тях (поне за известно време) след този мистериозен и бихме казали объркан филм.

Ла Ла Ланд (2016)

La La Land може да ви накара да размишлявате върху връзката си, но вместо да оставите това да ви натъжава и депресира, се съсредоточете върху факта, че филмът е красиво напомняне, че времето не винаги работи в наша полза. Понякога трябва да оставите човек, когото обичате да си отиде, за да може да следва мечтите си. Не е ли това любов… макар тъжна.

Girls trip (2017)

Сега хвърлете сълзливите кърпички и се пригответе за много смях! Тази приятна, весела, женска комедия ще ви зареди и ще ви напомни, че не само вашият живот е зле.. всеки има такива етапи и всеки ги преодолява. А какво по-хубаво от това да се преодолеят с готин филм, пакет пуканки и доза смях.

До всички момчета, които съм обичала (2018)

„До всички момчета, които съм обичала“ е напомняне, че няма нищо лошо и грешно в това да бъдеш уязвим, да кажеш това, което искаш да кажеш и да знаеш, че твоят принц е някъде там! Гледайте, мечтайте и дерзайте!

Автор: Николая Станкова

One thought on “Преодолейте раздялата с филми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *