СВЕТСКИ

Вижте очарователната Михаела Филева преди славата

Михаела Филева преди – когато все още не бе звезда!

Михаела Филева е едно от най-страхотните явления на българската музикална сцена в последните години. Изключително скромна и изключително талантлива, тя безспорно е една от любимите ни певици, без чиято лъчезарна усмивка съвременния шоубизнес не би бил същият.

Помните ли обаче как започна всичко при нея? Откъде дойде славата и труден ли беше пътят до достигането ѝ?

Михаела Филева преди – кастинг и първи стъпки в X Factor

Михаела Филева се яви на кастинг за музикалното реалити X Factor и очарова жури и публика мигновено. Когато я попитаха коя е любимата ѝ певица, тя отговори: Мария Илиева. А по-интересното в случая е, че самата Мария Илиева ѝ отправи този въпрос. Наистина една любопитна случка между двете, нали?

Иска се смелост да изпееш песен на един от съдиите в предаването. Но Михаела я има и затова изобщо не се притесни да изпълни любимата си песен на любимата си певица. Пред самата певица.

Дали тогава двете са предполагали, че малката Михаела Филева ще достигне популярността на своя кумир Мария Илиева? Едва ли.

Вижте страхотното изпълнение на Михаела и интересния разговор между нея и журито тук.

Днес Михаела вече е звезда

Разбира се, днес вече всичко е различно за Михаела Филева. Тя отдавна не е онова срамежливо момиче, което се яви на кастинга на X Factor. Днес Мишето е красива, уверена и успешна млада дама, която е голяма фигура на българската музикална сцена. А ние ѝ пожелаваме дори още повече успехи в бъдеще!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *