СВОБОДНО ВРЕМЕ

Пилатес за по-добър сексуален живот

Ако сте решили, че ходенето на фитнес не е вашето нещо, съветваме ви да пробвате нещо малко по-различно – пилатес. Този начин на спортуване става все по-популярен, особено сред жените. Пилатесът може да помогне да стегнете цялото тяло и да се отървете от излишните килограми. Носителката на „Грами“ Адел е една от знаменитостите, които успяха коренно да променят физиката си именно с този метод.

Благодарение на пилатес, вие можете да използвате специално изготвени упражнения, които не само ще подобрят външния ви вид, но и ще помогнат да увеличите своята сила и издръжливост. А както знаем, това дава предпоставка за още по-добри спортни резултати в бъдеще.

Днес обаче ще говорим по малко по-различна тема, а именно – как може пилатес да помогне на нашия сексуален живот? Понякога има и други начини за това, освен да изкупим всичките секс шопове в интернет.

Трейси Зиндел е известен инструктор по пилатес, която работи в американския град Чикаго. Тя смята, че този начин на трениране прави сексуалния живот по-пълноценен, а оргазмите – още по-интензивни.

пилатес
Пробвали ли сте пилатес? Може би е време да го направите

Трейси казва: „За да бъде сексът още по-задоволителен, нужно е да имате силно тяло, но и силен дух. Балансът тук е определящ. Пилатес е чудесен инструмент, с който можете да подобрите цялостното състояние на организма – не само във физически, но и в емоционален план. Замислете се – колкото по-гъвкави сте, толкова по-откачени неща ще можете да правите в леглото. Ако мускулите ви са тренирани и стегнати, особено в областта на таза, това ще ви направи значително по-добър любовник“.

Едно от предимствата на пилатес се крие в това, че дори да не сте в залата, можете да го правите навсякъде и по всяко време – дори и у дома. Трейси Зиндел напомня, че по-здравият таз ще ви помогне не само в секса, но и при евентуално раждане. При жените, които имат по-стегнати мускули в областта на тазовото дъно, често иначе мъчителният процес на раждане преминава по-леко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *