СВЕТСКИ

Помните ли певицата Цветелина? Ето как изглежда днес и какво прави

Хората, които са следели поп-фолк жанра в миналото, вероятно помнят певицата Цветелина. Тя бе една от големите звезди в бранша, но с времето преустанови кариерата си и сякаш започна да изчезва от публичното пространство.

Още в зората на демокрацията, Цветелина се прочу с хитове като „100 мерцедеса“, „Цвете да съм“, „Здраве да е“ и други. Днес обаче тя се занимава с нещо съвсем различно и изпълнява дейността на арт терапевт.

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Цветелина, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Преди години Цветелина успя да завърши Пловдивския университет със специалност „Поп и джаз изпълнителско изкуство“, но желанието ѝ за самоусъвършенстване не спря дотук. Тя записа да учи още две специалности, които да съвместява с певческата си кариера.

Днес Цветелина е и магистър по консултативна психология, а двете ѝ страсти – музиката и психологията, тя успява да обедини чрез арт терапия, която специализира в НБУ. Сега тя често дава онлайн консултации, а в Пловдив има и личен кабинет в който приема пациенти.

Нейните таланти обаче не се изчерпват дотук. Цветелина има талант и в писането на стихове, като с времето издава три книги. За тази своя страст тя казва: „Изследвам от много години светлите мисли и чувства. Откъде идват? Как да се постигнат и задържат в живота ни? Как е възможно да пребиваваш повече време в пространството на любовта и радостта. За това ми помагат стиховете, които пиша. Не смятах да издавам книги, но точно този дух, който ме караше да пиша, ми нашепна, че е време да споделя това, което идва при мен с други хора. С хора, които също искат да потърсят отговорите на своето сърце, защото ние всички копнеем за едни и същи неща“.

А ето как изглежда Цветелина днес:

Цветелина
Ето как изглежда днес поп-фолк певицата Цветелина

Един ден Цветелина решава да сподели стиховете си със своята сестра Валя, която преди години също се занимаваше с пеене. Днес обаче тя живее в Америка, където си изкарва прехраната като художник. Именно Валя рисува дизайна на книгите със стихове на Цвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *