ЗДРАВЕ

Тайната на успешното отслабване без глад на Емилия

Поп-фолк звездата Емилия отново е в безупречна форма. Напоследък певицата изживя някои кошмарни събития в личен план, включително и тежка катастрофа, при която тя едва не загина. В последно време обаче Емилия отново се е взела в ръце, успявайки да стопи излишните килограми. Най-важното тук е, че блондинката съумява да го стори без гладуване, тъй като тя не е привърженик на подобни драстични методи.

Жените, които са раждали повече от един път, знаят колко трудно се влиза във форма след това. Половинката на Жорж Башур обаче е самото доказателство, че стига да покажеш характер и силна воля, всяка трудност може да бъде преодоляна. Емилия успяла да преоткрие най-добрата си форма с много тренировки във фитнес залата, но и с подходяща диета без глад.

Самата Емилия е силен застъпник на идеята, че отслабването трябва да се случва с подходящо подбиране на храните, които приемаме, а не с драстични диети. Певицата напомня, че ако отслабването се случва с дни и седмици на гладуване, то най-вероятно след това излишните килограми ще се върнат „с лихвите“.

Поп-фолк звездата е свалила 6-7 килограма със собствена идея за ефективна диета. Тя е хапвала най-вече зеленчуци и риба, приготвена по различни начини за разнообразие. Но никога пържена.

Емилия винаги е била сред поп-фолк звездите в безупречна форма.

Тя съветва зеленчуците да се консумират сурови, за да бъдат запазени фибрите в тях. Риба и салати Емилия консумира три пъти в седмицата. В останалите дни тя отново преминава най-вече на салата, но добавя към зеленчуците варени яйца и крехко пилешко. Понякога – дори и червено месо.

“Aĸo нa oбяд ядeш яйцa и caлaтa, тo вeчepтa cи изяждaш caлaтaтa c мecoтo. Лecнo e. Избягвaт ce oбaчe плoдoвeтe, ĸaĸтo и мaзнитe cиpeнa и ĸaшĸaвaли. Cлaдĸoтo, paзбиpaeмo, e пълнo тaбy”, дoвepявa пeвицaтa пpeд cвoи пoзнaти.

На седмия ден можете да се поглезите с пица или торта, за да може все пак да заситите и желанието си за „прегрешение“ в кулинарен план. Много е важно да не забравяте приема на вода, който трябва да бъде поне 3 литра на ден.

One thought on “Тайната на успешното отслабване без глад на Емилия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *