СВЕТСКИ

Орлин Павлов показа красивото си момиченце (СНИМКА)

Поп звездата Орлин Павлов е горд и щастлив татко. Певецът стана баща за първи път, след като половинката му Дияна Великова го дари с дъщеря. Малкото бонбонче бе кръстено Елизабет и определено е взело от красивия ген на своите двама родители.

Близките до двойката коментират, че Бети е взела носа и устата на татко си, но определено има косата на майка си Дияна. Мулатката впечатлява с буйна и къдрава грива, а по всичко изглежда, че и нейната щерка ще може да се похвали с подобна коса.

Малката Елизабет се роди на 22 януари. Заради Орлин красавицата Дияна напусна Дубай, където живееше в последните години. Дълго време двамата криеха от обществеността за бебето, но днес те щастливо живеят като семейство и неуморно сменят памперси.

В скорошно интервю пред bTV Орлин Павлов призна, че бащинството е огромна радост, която всеки мъж трябва да изпита в живота си. Той довери, че в родилното отделение се е разплакал, когато за първи път е зърнал дъщеря си. Определено певецът е в нов етап в своя живот, в който свалките и плейбойските изпълнения остават на заден план.

А ето я и красивата Елизабет, кротко стояща в ръцете на майка си Дияна:

Малката Елизабет с майка си Дияна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *